dilluns, 26 d’octubre del 2009

ASSEMBLEA INFORMATIVA

El proper dimecres 28 d'octubre a les 14:00 tindrà lloc al vestíbul de la facultat l'assemblea informativa de la Facultat de Geografia i Història.

L'assemblea som tots. Si t'interessen els problemes de la facultat, els teus estudis i a més creus que alguna cosa ha de canviar, vine, informa't i participa.

4 comentaris:

M ha dit...

ya era hora!

Anònim ha dit...

Ola!no se si hi ha algú de l'any passat. sóc andreu, q stic a Compostela i x aci tmb estan fent cosetes. Ja q es la primera reunió informativa...seria un tema q vos centrareu en fer un plà d'estudis per a les titulacions de la facultat de bona qualitat epistemològica i pedagògica., un plà alternatiu als actuals plans vigents, on tingueren de pilars aquells valors aprovats a l'assemblea, de forma unànime o consensuada. Amb un projecte aixna es podria combatre tant els aspectes de la metodologia, els sistemes de participació dels diversos col·lectius universitàris, la gestió dels recursos...en pprincipi TOT!, ja que TOT el que hi ha ara és fàcilment criticable. Salutacions des de Galiza, i "los estudantes pola independência "

Anònim ha dit...

Hola Andreu, anem a fer una xerrada encara que no anem a aprofundir tant com el que tu proposes, es més per a que vinga gent a l'assemblea, per informar-los de com ens organitzem, que fem, com s'estructura la universitat i sobretot, ara que venen les eleccions, explicar com funcionen. Que tingueu per allí!

M ha dit...

hoy no ha salido, pero volveremos!!