dilluns, 24 de novembre del 2008

La Universitat de València desmenteix que la policia haja entrat a la Facultat de Geografia i Història

València 24/11/08.- La Universitat de València desmenteix que en la passada matinada (diumenge a dilluns) la Policia Nacional entrara a la Facultat de Geografia i Història tal com s'assegura en un comunicat de les assemblees d'estudiantes. Segons el part de l'empresa de seguretat del campus a la 1:20 hores es va presentar la Policia Nacional en l'entrada de la facultat i va preguntar als vigilants si havien vist botar a una persona pel jardí. Els vigilants van assegurar als agents que no havien vist ningú i aquests, després de realitzar una ronda de verificació, se’n van anar.
D’altra banda, la Universitat de València desmenteix també les informacions que denuncien el suposat robatori de prop de deu mil signatures a favor de la paralització del procés de Bolonya. Aquestes fulles de signatures van ser retirades, juntament amb la cartelleria i diversos utensilis, durant la neteja del cap de setmana i han estat retornades, igual que la resta d'estris, als estudiants que les han reclamades. A més de complir amb les seues funcions higièniques, l'actuació dels serveis de neteja tenia per objecte garantir que la resta de grups estudiantils gaudiren de les mateixes oportunitats durant els tres dies que dura la campanya electoral iniciada hui.
La Universitat de València reitera una vegada més el seu compromís en la defensa de la qualitat de la universitat pública i condemna qualsevol tipus de pressió sobre la comunitat universitària i el seu dret a impartir i rebre docència, així com a participar en condicions d'igualtat democràtica en les eleccions convocades per a dijous que ve 27 de novembre.



--------------------------------------------------------------------------------

Ara compareu l'anterior noticia sobre els fets i el que diu la Universitat de Valencia.